e-mail-ul nostru asociatiaarpid@yahoo.com
telefon 0741.160.033
DONEAZĂ

Forumul IDP la Parlamentul European

In data de 4 decembrie 2014 s-a desfasurat la Sediul Parlamentului European de la Brussells o intalnire intre IPOPI si membrii ai Parlamentului European, dedicata Imunodeficientelor Primare , problemelor pe care acest grup de boli le ridica in societate , in sistemele sanitare ale tarilor membre.
Al 5-lea Forum al Imunodeficientelor Primare a fost gazduit de dl europarlamentar Cristian Busoi -Romania si de  Stanislav Piecha -Polonia. La aceasta intalnire au participat si d-na Baldea Artemiza ca reprezentant al ARPID, impreuna cu dna dr.Mihaela Bataneant, ca reprezentant al corpului medical romanesc care se ocupa de acesti pacienti.
A fost o intalnire axata pe problemele reale ale pacientilor, pe colaborarea care trebuie sa existe intre politicieni si grupurile de pacienti, pentru ca acestia sa beneficienze de o viata cat mai buna.
ARPID doreste sa multumeasca d-lui europarlamentar Cristian Busoi pentru solicitudinea si amabilitatea de care a dat dovada , pentru implicarea domniei sale in problemele pacientilor cu imunodeficiente primare .